Coastal Appartment

Coastal Apartment

Το έργο αφορά την διαμόρφωση διαμερίσματος 180τ.μ. σε ιδιαίτερης αισθητικής πολυκατοικία του ‘70 επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο Π.Φάληρο. Η προνομιακή θέση του διαμερίσματος με απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα σε συνδυασμό με τον έντονα κλασσικό χαρακτήρα της υφιστάμενης διαμόρφωσης, ενέπνευσε μία νέα προσέγγιση σε “coastal” αποικιακό ύφος. Oι ιδιοκτήτες εξέφρασαν την επιθυμία να διατηρηθεί ο υπάρχον κλασσικός διάκοσμος και να παραμείνουν τα ιδιαίτερα κομμάτια αυστηρής κλασσικής επίπλωσης, επομένως η επιλογή των επιπρόσθετων επίπλων και ο σχεδιασμός των ειδικών κατασκευών έγιναν με σεβασμό στη διατήρηση του προϋπάρχοντος χαρακτήρα, συμβάλλοντας παράλληλα στην αισθητική αναβάθμιση και υποστηρίζοντας την νέα σχεδιαστική κατεύθυνση. O εμπλουτισμός της χρωματικής παλέτας, οι ταπετσαρίες και τα προσεκτικά επιλεγμένα στοιχεία διακόσμησης και φωτιστικά προσδίδουν ιδιαίτερο χαρακτήρα ολοκληρώνοντας την σύνθεση ενός ανανεωμένου και ταυτόχρονα διαχρονικού σχεδιασμού.

Tύπος: Διαμέρισμα
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
Έτος: 2019
Στάδιο: Ολοκληρωμένο
Έκταση: 180m²
Φωτογράφιση: Παντελής Χαδούλης

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς