Whitezone Appartment

Whitezone

Whitezone Appartment

The main goal while redesigning this residence was to provide a new spatial configuration that corresponds to the new owner’s needs. Merging the previously small and dysfunctional individual rooms, resulted to an open, dynamic, convenient space accommodating sufficiently all the desirable activities, making the most of the given area. The aesthetic approach is determined by a bright colour palette combined with light-shaded oak finishes, geometric patterns on the textiles and black decorative details. The purpose was to reflect a contemporary minimal ambiance exuding in the same time the appropriate sense of familiarity, coziness and comfortability that seem necessary for a family home.
Type: Appartment
Location: Milan
Year: 2017
Status: Completed
Area: 130m²
Font Resize