Δικηγορικό Γραφείο

lawyers office

Δικηγορικό Γραφείο

Το συγκεκριμένο έργο αποτέλεσε ιδιαίτερη πρόκληση αφού είχε γίνει ήδη μία αξιοπρεπής προσπάθεια σχεδιασμού από την ιδιοκτήτρια οπότε ζητούμενο ήταν η ολοκλήρωση και ο εμπλουτισμός του σχεδιασμού στην προκαθορισμένη αισθητική κατεύθυνση. Ο καθορισμός της παλέτας των υλικών και χρωμάτων καθώς και η μελέτη των σχημάτων και μορφών που χρησιμοποιούνται καθώς και η μεταξύ τους σχέση αποτέλεσαν το κλειδί της επίλυσης του έργου από αισθητικής απόψεως. Το ξύλο δρυός συνδυασμένο με μαρμάρινες επιφάνειες και ορειχάλκινες λεπτομέρειες στα σταθερά στοιχεία, οι κλασσικές αλλά διαχρονικές γραμμές στην επίπλωση, τα σύγχρονης αισθητικής ορειχάλκινα φωτιστικά και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες σε διακριτικά αυστηρό τόνο, συνθέτουν έναν κομψό αλλά ταυτόχρονα φιλικό χώρο που «εκπροσωπεί» και «υπογραμμίζει» την χρήση του.
Τύπος: Γραφείο
Τοποθεσία: Αθήνα
Έτος: 2017
Στάδιο: Ολοκληρωμένο
Έκταση: 55m²
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς