Γλυκόπολις

Γλυκόπολις

Η θέση του καταστήματος σε ένα αίθριο όπου οδηγεί μια στοά, το περιορισμένο μέγεθός του καθώς και το ύφος της υφιστάμενης πρόσοψης καθόρισαν από την αρχή την κεντρική ιδέα, που αφορούσε μια νέα πρόσοψη πίσω από την υπάρχουσα και μια σχεδιαστική κατεύθυνση που να παραπέμπει σε εξωτερικό χώρο. Βασικός στόχος ήταν η κατάργηση των αυστηρών ορίων και η δημιουργία ενός χώρου ανοιχτού προς τον χρήστη καθώς και η παροχή ερεθισμάτων που να παραπέμπουν στο προϊόν με συνειρμικό τρόπο. Γίνεται εμφανής η αναφορά σε διαχρονικές αισθητικές αξίες και σχεδιαστικές ποιότητες που συνδυάζονται διακριτικά με πιο σύγχρονα στοιχεία ενώ η επιλογή των υλικών, της χρωματικής παλέτας, των στιλιστικών λεπτομερειών και η γραφιστική υποστήριξη ολοκλήρωσαν την τελική εμφάνιση του καταστήματος προσδίδοντας μοναδική ταυτότητα, ιδιαίτερο χαρακτήρα και αναγνωρισιμότητα.
Τύπος: Γλυκοπωλείο
Τοποθεσία: Λάρνακα
Έτος: 2017
Στάδιο: Ολοκληρωμένο
Έκταση: 25m²
Φωτογράφηση: Ghost Designers

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς